Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016


Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton,από 33 φορείς και συλλόγους-υποστηρικτές της θεατρικής παράστασης "Η Άμυαλη Βιολέτα" του Πλαστικού & Επανορθωτικού Χειρουργού κου Νεκτάριου Ντουντουλάκη.
Η εκδήλωση είχε σκοπό τον εορτασμό του κλεισίματος του Ά κύκλου της παράστασης.Η συγκεκριμένη παράσταση είχε το μήνυμα αλληλεγγύης για την ευαισθητοποίηση μέσω τέχνης για τον Καρκίνο του Μαστού καθώς και την αποκατάσταση γυναικών με οικονομικές ή ασφαλιστικές δυσκολίες μετά από μαστεκτομή.
Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου παρευρέθηκε στην εκδήλωση στηρίζοντας την πολύτιμη προσπάθεια των 33 φορέων δηλώνοντας αρωγός.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του "Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα" με τον συντονισμό της κας Αγγελικής Λυμπεροπούλου από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.
Ανάμεσα σε ομιλητές,διοργανωτές και παρευρισκόμενους ξεχωρίσαμε αξιόλογους παλιούς γνώριμους και φίλους της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου.
Ανάμεσα τους ο κος Φιλόπουλος Ευάγγελος,Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και Διευθυντής Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ",η κα Ολυμπία Χαλδαίου-Μπήτρου,Πρόεδρος ΔΣ "ΑγκαλιάΖΩ-Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου",ο κος Χρυσόγελος Νικόλαος χημικός-περιβαλλοντολόγος πρώην Ευρωβουλευτής με τους ''Οικολόγους Πράσινους'' με μεγάλη ο







ικολογική και περιβαλλοντική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου