ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια ομάδα αυτόνομη,ευαισθητοποιημένων πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης στον τόπο μας


ΣΤΟΧΟΙ
Στόχοι είναι η μονιμοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης και η καταγραφή των άμεσων κοινωνικών προβλημάτων για την ανακούφιση των συμπολιτών μας


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Στην πρωτοβουλία συμμετέχουμε και ως άτομα με τις επιστημονικές,ιατρικές,κοινωνικές ή αλλες ιδιότητες που ο καθένας επιθυμεί.
Η ομάδα αυτή απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους που επιθυμούν να συμμετέχουν ή να συνεισφέρουν στη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Ξεκινήσαμε τη δράση μας τον Ιούνιο του 2012 με αφορμή την κοινωνικοοικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει και πλήττει αξίες,ανθρώπους και σε αρκετές περιπτώσεις ιδανικά και ακόμη και την ίδια μας τη ζωή.

Η δράση μας ξεκίνησε δειλά με μια παρέα φίλων και γνωστών.Ύστερα από περίπου πέντε συναντήσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, οι στόχοι και οι σκοποί της ομάδας νομιμοποιήσαμε την ομάδα και την ονομάσαμε "Ομάδα Αλληλεγγύης Εθελοντικής Συμμετοχής Αλιβερίου",εν συντομία,Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου.

Αυτό που διέπει την Ομάδα είναι η απαξίωσή μας για το χρήμα καθώς δεν υπάρχει χρηματική συνδρομή.Βασιζόμαστε στην αυτοδιάθεση και στην αυτοοργάνωση του ανθρώπου και στοίχημά μας είναι το κατά πόσο μπορεί μια κοινωνία να συντηρηθεί και να αυτοοργανωθεί μόνη της.
Κλείνοντας να συμπληρώσουμε ότι  ο ενεργός αριθμός φίλων και υποστηρικτών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όπου και συνεχώς,μέρα με τη μέρα αυξάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: