Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα Αλληλεγγύης 2015-"ΟΝΑΡ-ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ"

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου η «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα Αλληλεγγύης 2015» με τις αφηγήσεις παραμυθιών στα σχολεία της περιοχής μας από τον πρόεδρο της ΜΚΟ «ΟΝΑΡ-Για Το Άρρωστο Παιδί» και της Ακαδημίας Ποίησης & Παραμυθιού κ.Αβούρη Δημήτρη.
Οι τέσσερεις συνολικά παραστάσεις που δώθηκαν στα σχολεία της περιοχής μας καθώς και η διάλεξη σε γονείς και εκπαιδευτικούς είχανε μεγάλη συμμετοχή και με τους μαθητές να μαγεύονται από τα παραμύθια και τον αφηγητή.
Ο κ.Αβούρης επεσήμανε ότι οι μαθητές των σχολείων της περιοχής μας έχουν υψηλό βαθμό συναισθηματικής νοημοσύνης και αυτό οφείλεται στην καλή δουλειά των εκπαιδευτικών της περιοχής μας καθώς και στο ότι μέσα από την ανθρωπιστική κρίση ξεπροβάλλονται αξίες μέσα από την ίδια την οικογένεια και την ίδια την τοπική μας κοινωνία.
Ένα μεγάλο ευχαριστούμε από καρδιάς για την εθελοντική στήριξη του «ΟΝΑΡ-Για το Άρρωστο Παιδί» & της Ακαδημίας Ποίησης & Παραμυθιού και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας για την υπέροχη δουλειά τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου