Κυριακή 14 Ιουνίου 2015


Σήμερα Κυριακή 14/06/15 πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός των ακτών του Αλιβερίου από την περιοχή "Σεργιάνι'' έως την παραλία "Ποντικός" με την υποστήριξη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και την συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου.
Συλλέχθηκαν περίπου 200 μαύρες σακκούλες σκουπιδιών από εθελοντές και φίλους τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμμετοχή τους.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και προσφορά τους τις επιχειρήσεις:
- Παγοποιείο Θοδωρής & Αλέξανδρος Δήμου στο ΑλιβέριThodoris Dimou Alexandros Dimou
Μασούτης ΑΕ υποκατάστημα Αλιβερίου,τον Περιφερειακό Δ/ντη Τομέα Λιανικής κ.Γιώργο Αναγνώστου καθώς και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά
-"Νηρεύς" Ιχθυοκαλλιέργειες και όλους τους εργαζόμενους
Baluse Cafe-Club Kotsifakis Manolis για την προσφορά του καφέ στους εθελοντές
-Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Ζεύξις Κοιν.Σ.Επ" για την προσφορά των καπέλων
Ευχαριστούμε για τις προσφορές και την θερμή ανταπόκριση όλων των καταστημάτων του Καράβου Αλιβερίου,το Υπολιμεναρχείου Αλιβερίου καθώς και τον γιατρό Διευθυντή Οδοντιατρικής στο Νοσοκομείο Κύμης κ.Παπαγεωργίου Γιώργο για την παρουσία του ως γιατρό ασφαλείας.

Ας κρατήσουμε τον τόπο μας καθαρό και πολιτισμένο.Σύμφωνα με το περιοδικό National Geografic η Εύβοια βρίσκεται ανάμεσα στους 10 καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως,ανάμεσα σε Σεϋχέλλες,Γαλλική Πολυνησία και άλλους προορισμούς.Είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε την πρωτιά και να ανεβούμε ακόμα πιο ψηλά όλοι μαζί!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου